Latest Movie :
Home » , , , , , , , , , » Gördüğüm En Güzel Kadın izle Full izle The First Beautiful Thing izle Filmini izle (2011) Türkçe Altyazılı Hd izle

Gördüğüm En Güzel Kadın izle Full izle The First Beautiful Thing izle Filmini izle (2011) Türkçe Altyazılı Hd izle

Rate it :
The First Beautiful Thing izle, Gördüğüm En Güzel Kadın Filmini izle, Gördüğüm En Güzel Kadın Tek Part izle, The First Beautiful Thing Online izle, The First Beautiful Thing Full Filmini izle, Gördüğüm En Güzel Kadın Türkçe Dublaj izle, The First Beautiful Thing Filmi Full izle, Gördüğüm En Güzel Kadın Online izleyin, The First Beautiful Thing Online Seyret, Gördüğüm En Güzel Kadın Filmi, Gördüğüm En Güzel Kadın indirmeden izle, Gördüğüm En Güzel Kadın Filmi Seyret, Gördüğüm En Güzel Kadın Fragman, The First Beautiful Thing Filmini Bedava izle, The First Beautiful Thing Hd izle
IMDB Puanı: 7.2/10
Yapım Yılı: 2011
Tür: Komedi, Dram
Yönetmen: Paolo Virzì
Senaryo: Francesco Bruni
Müzik: Mogol, Giacomo Bibbiani, Nicola Di Bari, Giancarlo Bigazzi
Süre: 2 saat 2 dakika
Oyuncular
Valerio Mastandrea, Micaela Ramazzotti, Stefania Sandrelli
Filmin Konusu
1971'in yazında, Anna, Livorno’nun en ünlü sahil tesisindeki geleneksel güzellik yarışmasını seyrederken, beklenmedik bir anda sahneye çağırılıp “en güzel anne” seçilir. O andan itibaren Michelucci ailesinin düzeni değişir. Anna, oğlu Bruno ve kız kardeşi Valeria için beklenmedik ve dokunaklı bir barışma sayesinde, günümüzde bitecek bir macera başlar.
2010 yılında Altın Küre ödülü kazanan ve 6 dalda aday gösterilen İtalyan yapımı film, oldukça sıcak bir hikayeyi konu ediniyor.
FullFilminiizle.Blogspot.Com

FullFilminiizle.Blogspot.Com Part - 1

FullFilminiizle.Blogspot.Com Part - 2
Filmi Sorunsuz izlemek için. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basarak ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır.Sorunsuz Ve Hd Kalitesinde izleyebilirsiniz. 
İyi Seyirler... FullFilminiizle.Blogspot.Com
Share this article :

Yorum Gönder

 

Popüler Filmler

TOP
Copyright © 2014. Film izle HD - All Rights Reserved
Template Created by ThemeXpose