Latest Movie :
Home » » Deliha (Yerli) Filmi Full izle

Deliha (Yerli) Filmi Full izle

Rate it :
Deliha izle
Yönetmenliğini Hakan Algül'ün üstlendiği ve başrolde Yalan Dünya dizisi ile parlayan Gupse Özay'ın yer aldığı komedi filmi Deliha izle sizlerle.

Deliha, hikayesinin merkezine saf, temiz kalpli ama bir o kadar da deli dolu olan Zeliha'yı alıyor. Zeliha, arkadaşlarıyla bir gün fal baktırmaya gidiyor ve hayatının aşkını çok yakında bulacağını duyunca hayatı tamamen bunun üzerine kurulu hale geliyor. Aynı gün mahallede bir fotoğrafçı dükkanı açılıyor. Oldukça yakışıklı olan Şirinceli Cemil ve kardeşi Cemal de dükkanın sahipleri.10 saniyede merdivenleri inerse hayatının aşkını bulabileceğine inanan ve mahallelinin diline "Deliha" diye düşen genç kadın, dükkana adeta dalıyor ve işler komik bir şekilde karışmaya başlıyor.
IMDB Puanı: 5.1/10
Yapım Yılı: 2014 - Türkiye
Yönetmen: Hakan Algül
Tür: Komedi
Süre: 1s 46dk
Oyuncular: Gupse Özay, Derya Alabora, Cihan Ercan

Deliha Film izle
Deliha film izle, Gupse Özayın ilk sinema filmi ve filmin hikayesi de, senaryosu da kendisine ait. Yerli sinemada komedi deyince, başrolde erkekleri görmeye alışkın olduğumuzdan, Gupse Özay’ın bu cesur çıkışını alkışlamak lazım. Filmin yönetmenliği Eyyvah Eyvah serisini kaleme alan Hakan Algül'e ait. İyi seyirler.




Share this article :

Yorum Gönder

 

Popüler Filmler

TOP
Copyright © 2014. Film izle HD - All Rights Reserved
Template Created by ThemeXpose